Palvelut

Tutustu monipuolisiin palveluihimme. Mikä sopisi sinulle parhaiten?

Kasvohoidot Ja LED-Valoterapia

Käytämme kaikissa kasvohoidoissa BD Medical tuotteita, happoja ja LED-valoterapiaa. Räätälöimme kasvohoidot asiakkaan tarpeiden mukaan, joten sinun ei tarvitse tietää mikä hoito sinulle sopisi. Voit valita kasvohoidoista joko 60min tai 90min hoidon ja me teemme loput. Erikoiskasvohoidot suosittelemme sinulle paikan päällä jatkohoitoja ajatellen.

BD Medical on puhtaasti kotimainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyy tehokkuus ja korkea laatu. Bioaktiiviset ainesosat antavat näkyviä tuloksia tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Turhat täyteaineet on jätetty pois; näin aktiiviainepitoisuudet ovat korkeat. Aktiiviaineina ovat retinoli, hyaluronihappo, 20% C-vitamiini, Stemcell -kantasoluyhdiste sekä luonnolliset prepiootit. Sisältää myös paljon luonnon öljyjä ja tehokkaita kasviuutteita. Tuotteet ovat yli 90% luonnollisia ja ne tarjoavat avun akneen, ruusufinniin, perioraalidermatiittiin, couperousan, pigmenttihäiriöiden, atopian sekä ikääntyvän ihon hoitoon.

Sarjalle on myönnetty Avainlippu, joka on tae kotimaisesta laadusta.

LED-Valolaite käyttää fotonivoimaa siirtäen valoenergiaa soluenergiaksi, näin ollen solut uusiutuvat nopeammin ja verenkierto lisääntyy. Kollageenin tuotanto stimuloituu ja ihon kimmoisuus parantuu. Valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia ja helppoja, lääketieteellisesti tutkittuja hoitoja. Valohoidolla voidaan hoitaa aknea, ryppyjä/juonteita, ruusufinni/couperosaa, valovaurioita, atooppista ihoa sekä nopeuttaa ihon paranemista. LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Käytössä punainen, sininen ja violetti valo. Suositellaan sarjahoitona (6-8 kertaa) sekä yhdistettynä happo/mikroneulaushoitojen tueksi.

BD Medical

Dermapen Mikroneulaus

Edistyksellinen Dermapen-mikroneulaus aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon kuin perinteiset mikroneulausrullat. Dermapen-mikroneulaus aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset Dermapen-mikroneulauspäät vähentävät tulehduksen riskiä ja säädettävä mikroneulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Dermapen-mikroneulauksella voidaan hoitaa alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaus-rollerilla hoitamaan, esimerkiksi ala- ja yläluomet sekä huultenympärys.

Hoitokohteet:

  • Ikääntyvä, veltostunut iho, rypyt ja juonteet
  • Ihon elvytys ja kiinteytys
  • Laajentuneet ihohuokoset
  • Hyperpigmentaatiot
  • Rosacea (ei aktiivisessa vaiheessa oleva)
  • Epäpuhtaudet
  • Aknearvet ja raskausarvet
  • Ennenaikainen hiustenlähtö

Yleensä hoitotuloksia on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisemmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4-6 hoitokerran jälkeen (4-6 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee parantumaan jopa 6-12 kk hoitosarjan jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla.

Dermapen

Yumi™Lashes + Yumi™Brows

Mikä on Yumibrow?

YumiBrows on uusi kulmakarvojen laminointi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja. YumiBrows menetelmällä saadaan kulmakarvat haluttuun muotoon nopeasti ja kivuttomasti. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat korostaa omia kulmiasi luonnollisesti ilman pigmentointia tai microbladingia. Vaikutus kestää noin. 4-6 viikkoa. Kulmien laminoinnissa käytetään samoja tuotteita kun Yumilashes-kestotaivutuksessa. Kulmien laminointiin kuuluu myös kestoväri, haluamallasi sävyllä.

Miten Yumilashes ripsien kestotaivutus tehdään?

Ripsien kestotaivutuksen ja ripsipermanentin ero on, että kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä suoraan ylöspäin, mikä avaa katsetta sekä tekee ripsistä upean taipuneet. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna erikokoisia silikonityynyjä, jotka asetetaan luomelle. Tämän jälkeen ripset liimataan silikonityynyyn kiinni vesiliukoisella maitoliimalla, tämä vaihe on tärkeä, jotta ripsiin saadaan kaunis ja näyttävä taivutus. Liima pitää ripset paikoillaan käsittelyn aikana ja taivutuksen jälkeen liima poistetaan vesihuuhteella ripsistä. Ripsiin on mahdollista saada muoteilla erikokoisia kaarevuuksia, sen mukaan kuinka näyttävää tulosta haetaan. Hoitoon kuuluu myös ripsien värjäys mustalla tai sinimustalla, kestovärjäys tehdään muottien päällä, joten se ei aiheuta epämiellyttävää tunnetta tai kirvelyä. Alaripsien värjäystä ei tehdä taivutuksen aikana, mutta hoitojen välissä voi värjäyttää ripsiä normaalisti.

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä 8vk välein, jolloin ripset ovat uusiutuneet normaalin kasvusyklinsä mukaan ja ne voidaan taas taivuttaa.

Esteet Yumilashes kestotaivutukselle:

Allergiat: Jos Sinulla on todettu tai mahdollinen kosmetiikka-allergia, siitä on hyvä ilmoittaa tekijälle, jotta voidaan tehdä herkkyystesti ennen palvelun tekoa. Virallisen allergiatestin suorittaa lääkäri.

Raskaus ja imetys: Kehon hormonitasapaino muuttuu raskaana ollessa ja imettäessä, se myös vaikuttaa karvoitukseen ja karvan kasvuun. Palvelua olisi hyvä kokeilla vasta kun hormonitoiminta on tasoittunut. On mahdollisuus, että ripset eivät taivu hormonien takia kunnolla.

Silmätulehdus: Tulehtuneen silmän lähelle ei voida tehdä Yumilashes hoitoa.

Alopecia: Alopeciaa sairastavalle ei voida tehdä Yumilashes hoitoa.

Sytostaatti- tai sädehoidot: Sytostaatti tai sädehoitopotilaille ei suositella Yumilashes kestotaivutusta.

Trichotillomania: Trichotillomaniasta eli pakonomaisesta karvojen nyppimisestä kärsiville ei suositella Yumilashes- kestotaivusta.

Ikäraja: Ikäraja Yumilashes-kestotaivutukseen on 16 vuotta.

Ennen ja jälkeen Yumilashes kestotaivutuksen

Öljyjen käyttö: Ripsiöljyjä tai ripsiseerumeita, jotka sisältävät öljyjä olisi hyvä välttää n. 4vk ennen Yumilashes kestotaivutusta. Öljy saattaa muodostaa ripsen pintaan kalvon, jonka läpi Yumin kestotaivutusaineet eivät pääse vaikuttamaan, joka voi täten haitata myös kestotaivutuksen pysyvyyttä.

Ripsenpidennykset: Ripsenpidennykset on hyvä poistattaa noin. 8 viikkoa ennen kestotaivutusta, jotta omat ripset ehtivät palautua ripsenpidennysten jälkeen. Kestotaivutus on turvallisinta tehdä terveisiin ja uusiutuneisiin ripsiin.

Piilolinssit: Piilolinssit tulee poistaa hoitoa ennen, eikä niitä suositella käytettävän seuraavaan vuorokauteen.

Antihistamiinin käyttö: Silmät voivat kuivia antihistamiinin käytöstä, joten jos joudut ottamaan antihistamiinia ennen palvelua, ilmoita siitä tekijälle, jotta taivutus voidaan tehdä erityistä huolellisuutta noudattaen.

Ripsien taivutusten jälkeen:

Kotihoito on tärkeää myös kestotaivutusten jälkeen. Hoidon jälkeen ripsiä ei saa meikata eikä pestä vedellä tai muilla puhdistusaineilla noin. 24 tuntiin, koska se heikentää kestotaivutuksen pysyvyyttä.

Ripsien kestotaivutus ei loivennu vaan se kasvaa ripsistä ulos noin.8 viikossa. Ripsiä saa meikata ja pestä koko tämän ajan täysin normaalisti.

Omia ripsiä voi hoitaa ja kosteuttaa Yumin omalla keratiinimaskaralla jonka voit ostaa mukaasi laiton jälkeen. Tuotteen pääasiallinen ainesosa – keratiini – korjaa ripsiä ja täydentää niiden keratiinivarastoja. Keratiini on proteiini, joka suojaa epiteelisoluja vaurioilta ja stressiltä.

Lopputuloksena upeat, luonnolliset ja taipuisat ripset.

Yumi Lashes

Kestolakkaus

Cuccio Colour Veneer kestolakkaus vahvistaa luonnonkynttä antamalla suojaa ja vahvuutta heikoillekin kynsille. Cuccio Colour Veneer kestolakat ovat 100% geeliä, jonka stabilisoitu koostumus ei haihdu, kellastu, paksuunnu tai kovetu käytön aikana. Hoitava koostumus auttaa kynsiä pysymään terveinä.

Cuccio kestolakkaus on menetelmä, jolla saadaan 3-5 viikkoa kestävä kaunis lakkaus sormien ja varpaiden kynsiin. Lakkapinta kovetetaan LED-valossa, joka kuivattaa ja kovettaa pinnan välittömästi. Tämä säästää myös asiakkaan aikaa, sillä kynnet ovat heti käyttövalmiit. Meiltä löydät yli 200 eri värivaihtoehtoa kestolakkauksiin.

Kestolakkaus

Xtreme Lashes

Ripsienpidennysten markkinajohtaja ja edelläkävijä – Xtreme Lashes Muutamassa vuodessa yhdysvaltalainen Xtreme Lashes on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailman. Markkinoiden edelläkävijänä Xtreme Lashes panostaa systemaattisesti tekniikkansa kehittämiseen ja tuotekehitykseen tuoden markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita, joilla alan kovimmat ammattilaiset voivat luoda menestyksekästä uraa ripsien pidennysten alalla. Xtreme Lashes on tunnettu erittäin tarkoista laatuvaatimuksistaan ja on sekä laatutietoisen kauneudenhoitoalan ammattilaisen että parasta laatua vaativan asiakkaan valinta. Johannalla on vuosien kokemus ripsienpidennysten laitosta ja hän on suorittannut arvostetun Xtreme Lashes -sertifikaatin. Xtreme Lashes -sertifikaatti on maailman arvostetuin ripsimuotoilualan sertifikaatti ja todiste siitä, että muotoilija työskentelee laadukkaan merkin periaatteiden mukaisesti. Kaikki Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat ovat kauneuden- tai terveydenhoitoalan ammattilaisia.

Pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan. Xtreme Lashes -ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen.

Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, minkä jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska Xtreme Lashes –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseen kiinni, Xtreme -ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä.

Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa. Suosittelemme käyntiä 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin uudet pidennykset voidaan liittää.

Xtreme Lashes