Palvelut

Kosmetologiset palvelut

Löydät meiltä kaikki palvelut, mitä tarvitset laadukkaaseen kauneudenhoitoon: kasvohoidot, tehokkaat laitehoidot, jalkahoidot, hieronnat, karvanpoistot ja meikkaukset.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua ylläpitämään ihosi ja kehosi kauneutta sekä hyvinvointia. Jokainen asiakkaamme on arvokas ja toteutamme kaikki hoitomme yksilöllisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Kasvohoidot ja LED-valoterapia Tampere - Kauneushoitola Beautiful You
BD Medical kasvohoidot

Olemme erikoistuneet tulokselliseen ihonhoitoon kotimaisen BD Medicalin tuotteilla. Parantaaksesi ihosi terveyttä sinun ei tarvitse itse päättää minkä hoidon haluat, vaan ammattilainen suunnittelee ja toteuttaa juuri sinun ihollesi räätälöidyn hoidon. Valittavana on joko tehokas 60 minuutin tai ylellinen 90 minuutin kasvohoito. Kasvohoito sisältää aina ihoanlyysin, kuorinnan tai hapotuksen, LED-valoa ja hieronnan naamiolla.

Kasvohoidot toteutetaan tehokkailla mutta hellävaraisilla ammattikäyttöön kehitetyillä suomalaisilla tuotteilla. Voit olla varma, että saat yksilöllisen ja ylellisen sekoituksen seerumeja, vitamiineja ja aktiiviaineita – joka kerta. Lopputulos ihastuttaa varmasti.

Hoidon jälkeen saat ammattilaisen antamat kattavat kotihoito-ohjeet, joiden avulla ylläpidät saavutettuja tuloksia itse myös hoitolakäyntien välillä.

LED-valohoidot

Led-hoidot ovat ihoa luonnollisesti uudistavia, lääketieteellisesti tutkittuja hoitoja. ”Maagisena valona” tunnettu led-valoenergia siirtyy iholle soluenergiaksi, jolloin ihon toiminnot tehostuvat; tuloksena kuulas, hehkeä ja uudistunnut iho.
Led-terapia soveltuu kaikille ihotyypeille niin kasvojen, vartalon kuin hiuspohjan hoitoon kaikkina vuodenaikoina.

Hoitoja voidaan tehdä jopa 1-2 kertaa viikossa ja parhaaseen tulokseen päästään sarjahoidoilla. Voidaan yhdistää mikroneulaukseen.

Sininen LED: Vähentää tulehdusta ja rauhoittaa ihoa. Sopii atooppiselle, herkälle, ärtyneelle ja couperosaiholle.

Violetti LED: Tuhoaa haitallisia mikrobeja ja häivyttää arpikudosta. Sopii aknen, ruusufinnin ja perioraali- dermaliitin hoitoon.

Punainen LED: Anti-aging, ihon uudistaminen ja heleyttäminen.  Lisää kollageenisynteesiä ja tasoittaa pigmenttihäiriöitä.

Dermapen mikroneulaus

Dermapen-mikroneulaushoidolla saadaan hoidettua vaativimpiakin iho ongelmia. Mikroneulauksella aktivoidaan ihon uudistuminen ja nuorentuminen. Mikroneulaushoidossa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta ihoon imeytetään aktiiviaineita. Hoito toteutetaan hieman kynää muistuttavan Dermapen-laitteen avulla, joka on varustettu pienellä steriilillä vaihdettavalla hoitopäällä. Säädettävä mikroneulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja hoitopään syvyyttä pystytään säätämään koko hoidon ajan hoidettavan alueen ja halutun lopputuloksen mukaan.

Hoitokohteita ovat: Ikääntyvä tai veltostunut iho, rypyt ja juonteet, Ihon elvytys ja kiinteytys, laajentuneet ihohuokoset, epäpuhtaudet, aknearvet tai raskausarvet, hyperpigmentaatiot ja rosacea (ei aktiivinen)

Hoitotulos on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisemmat ja merkittävät tulokset saavutat sarjahoidolla. Suositeltu sarjahoito 4-6 viikon välein ja 3-6 hoitokertaa. Ihosi kunto tulee parantumaan vielä 6-12kk hoitosarjan jälkeen.

Mikroneulauksen jälkeen iholla saattaa esiintyä pientä punoittelua yksilöllisesti 1-3 vrk. Monesti pahin punoitus rauhoittuu jo muutaman tunnin aikana hyvälle tasolle. Mikroneulauksen jälkeen on tärkeää pitää huolta ihon kosteuttamisesta, ja hoidon yhteydessä saat kotihoito ohjeet.

Hikoilu ja sauna ovat kiellettyjä heti hoidon jälkeen ja auringon ottamista on syytä välttää kaksi viikkoa hoidon jälkeen.

Jalkahoidot

Jalat kantavat ja liikuttavat sinua joka päivä, joten ne vaativat erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Jalkahoidoilla voidaan hoitaa erilaisia ongelmia tai hemmotella jalkoja ja pitää kynnet siisteinä.

Valittavana on kolme erilaista jalkahoitoa sinun jalkojesi tarpeen mukaan. Jalkahoidossa voidaan hoitaa jalkojen kuivuutta, kovettumia, känsiä tai paksuuntuneita varpaan kynsiä, säännölliset jalkahoidot myös ennaltaehkäisevät ongelmien syntyä.

Voit myös tulla pelkästään pedikyyriin huolittelemaan varpaiden kynnet tai jalkahierontaan rentouttamaan jalat.

Hieronnat

Tervetuloa nauttimaan rentouttavista ja lihasjännityksiä parantavista hieronnoista rauhallisessa ympäristössä. Hierontamme sopivat kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Hieronnat rentouttavat kehon sekä mielen ja arjen kiireet unohtuvat.

Kuumakivihieronnassa laavakivien lämpö rentouttaa lihaksia, jolloin hieronta vaikuttaa tehokkaammin ja laukaisee lihasjännityksiä. Hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja lievittää stressiä.

Spa-kokovartalohieronnassa vartalo kuoritaan kuivaharjaamalla, jonka jälkeen tehdään klassisiin tekniikoihin perustuva rentouttava hieronta, joka hoitaa vartaloa ja kohottaa mielialaa. Käsittely vapauttaa kehon jännityksiä ja hellii väsyneitä lihaksia tehokkaasti.

Hemmotteleva päähieronta on täydellinen valinta, kun haluat nopeasti rentoutua kiireisen arjen keskellä. Päähieronta antaa avun esimerkiksi päänsäryn, lihasjännitysten, stressin ja unettomuuden hoidossa.

Karvanpoisto

Meiltä saat ihokarvojenpoiston vahauksella sekä sokerilla. Vahaus sekä sokerointi on tehokas, hygieeninen ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, ihon pinta ei vahingoitu eikä siihen tule haavoja. Molemmilla tavoilla ei toivottu ihokarva lähtee irti juurineen eikä kasva heti takaisin. Ihon pinta pysyy sileänä pidempään ja karvan laatu sekä kasvu heikkenee.

Kun tulet karvanpoistoon ensimmäistä kertaa, karvan olisi hyvä olla 0,5-1cm pitkä, jotta se irtoaa helposti. Sheivauksesta tulisi olla 14 päivää ennen ensimmäistä kertaa.

Vahaus on perinteinen tapa poistaa epätoivottuja ihokarvoja. Vahauksessa vaha levitetään karvojen kasvusuunnan mukaisesti, jonka jälkeen vahan päälle asetetaan kuitukankainen liuska, joka irrotetaan ripeällä liikkeellä vastakarvaan. Vahauksella on helppo käsitellä isoja alueita kerralla.

Sokeroinnilla tarkoitetaan menetelmää, jossa pehmeän sokerimassan avulla poistetaan ihokarvat karvojen kasvusuunnan myötäisesti. Sokeri tarttuu ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon, minkä vuoksi sokeri ei ärsytä ihoa ja samaa ihoaluetta voidaan “työstää” myös monta kertaa sokerilla. Sokeri tarttuu hyvin myös hentoihin ja lyhyisiin karvoihin, minkä vuoksi se on erinomainen myös kasvojen alueella.

Meikkaukset

Tulossa valikoimiin vuoden 2023 alussa.

Kädet ja Kynnet

Huolletut kädet ja kynnet helpottavat ja nopeuttavat arkeasi. Valitsitpa sitten näyttävät värikkäät tai luonnolliset neutraalit kynnet, meiltä löydät monipuolisen yli 200 värivaihtoehdon valikoiman.

Yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa voit valita sopivan kynnen pituuden ja mallin. Meiltä saat erittäin kestävän Cuccio kestolakkauksen sekä perinteisen manikyyrin ja käsihoidot. Siistit ja huolitellut kynnet huomataan aina!

Käsihoidot, manikyyrit ja rakennekynnet Tampere - Kauneushoitola Beautiful You
Cuccio kestolakkaus

Cuccio kestolakkaus vahvistaa luonnonkynttä antamalla suojaa ja vahvuutta heikoillekin kynsille. Cuccio kestolakat ovat 100% geeliä, jonka stabilisoitu koostumus ei haihdu, kellastu, paksuunnu tai kovetu käytön aikana. Hoitava koostumus auttaa kynsiä pysymään terveinä ja kasvamaan pidemmiksi mikäli niin haluat.

Cuccio kestolakkaus on menetelmä, jolla saadaan 3-5 viikkoa kestävä kaunis lakkaus sormien ja varpaiden kynsiin. Lakkapinta kovetetaan LED-valossa, joka kuivattaa ja kovettaa pinnan välittömästi. Tämä säästää myös asiakkaan aikaa, sillä kynnet ovat heti käyttövalmiit. Meiltä löydät yli 200 eri värivaihtoehtoa kestolakkauksiin.

Kauniit kynnet huomataan aina.

Käsihoidot

Käsistä ja kynsistä huolehtiminen on tärkeää siistin ja huolitellun olemuksen saavuttamiseksi, sillä kädet ovat jatkuvasti esillä. Voit tulla ainoastaan manikyyriin, jossa kynnet siistitään ja lakataan, erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi ennen juhlia. Käsihoidot ovat vaihtoehto silloin kun haluat, että kynsinauhat ja kädet hoidetaan. Käsihoidot päätetään aina rentouttavaan hierontaan.

Ripset ja Kulmat

Ripsienpidennykset ovat kiireisten aamujen pelastus. Valikoimastamme löytyy klassiset ripset, volyymiripset sekä näiden yhdistelmä eli hybridiripset. Suunnittelemme aina ripsienpidennykset asiakkaan toiveen mukaan.

Ripsienkestotaivutuksella saat omat ripset kauniisti esille, mutta lopputulos on luonnollinen ja helppo hoitoinen. Kulmien laminointi on tämän hetken suosituin palvelu, saat näyttävät, tuuheamman näköiset ja kauniisti muotoillut kulmat nopeasti.

Ripsienpidennykset Tampere - Kauneushoitola Beautiful You
Ripsienpidennykset

Valikoimastamme löytyy klassiset ripset, volyymiripset sekä näiden yhdistelmä eli hybridiripset.

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsipidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat – asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. 

Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseen kiinni, ripsikuidut tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. 

Suosittelemme käyntiä ripsihuollossa 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

Yumi Lashes ja Brows

Ripsien kestotaivutus eli lash lift
Yumi™Lashes-hoito korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8 viikon välein.

Kulmien laminointi eli brow lift
YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift -käsittelyllä saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Suosittelemme Brow Liftiä kun kaipaat kulmiin lisää näyttävyyttä, haluat kauniin linjakkaat kulmat tai mahdollisimman runsaat kulmakarvat luonnollisesti vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille.

YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows – käsittely voidaan uusia 6-8 viikon välein.

YUMI™ Brows ja YUMI™ Lashes käsittelyiden jälkeen kulmia ja ripsiä ei saa kastella vuorokauteen, sillä vesi saatta kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.

Kestovärjäykset

Kestovärjäyksellä saat pidettyä yllä huoliteltua, mutta luonnollista lopputulosta. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä ne kehystävät kasvoja kauniisti. Siistiksi muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseelle sekä huolettomuutta erilaisiin tilanteisiin, kuten urheiluun tai lomailuun.
Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Hoitopaketit

Olemme suunnitelleet erilaisia valmiita hoitopaketteja sinulle joka haluat maksimoida rentoutuksen sekä hyödyntää ajan parhaalla mahdollisella tavalla. Hoitopakettimme ovat myös loistava lahjaidea.

Hoitopaketit ovat myös tarvittaessa räätälöitävissä, kysy lisää!

Hoitopaketit Kauneushoitola Beautiful You
Hoitopaketit

BEAUTIFUL SPA DAY 2h 45min 

Monipuolinen ja kokonaisvaltainen hemmotteluhoito, jossa kehosi huomioidaan päästä varpaisiin! Hoitopaketti sisältää juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan räätälöidyn BD Medical kasvohoidon, hellivän jalkahoidon sekä rentoutumisen varmistavan kuumakivi- sekä päähieronnan.

BEAUTIFUL GLOW 2h 15min 

Energisoiva ja harmoninen hemmottelukokonaisuus. Hoito sisältää BD Medicalin tuotteilla tehtävän täydellisen kasvohoidon, kuumakivillä tehtävän hieronnan selän alueelle sekä rentouttavan päähieronnan. Hoitokokonaisuus helpottaa lihasjännityksiä ja kireyksiä ja tunnet kuinka kehosi rentoutuu hetki hetkeltä enemmän!

BEAUTIFUL RELAXATION 2h

Yhdistelmähoito, joka sisältää jalat siistiksi tekevän hemmottelevan jalkahoidon sekä rentouttavan kokovartalohieronnan. Kahden tunnin kokonaisuuden jälkeen askeleesi on kevyempi ja olosi harmonisempi. Täydellinen hemmottelu hetki ihan jokaiselle!

BEAUTIFUL BODY AND MIND 1h 45min 

Vartaloa sekä mieltä hellivä hoito, joka sisältää kuumakivihieronnan koko vartalon alueelle sekä kireyksiä helpottavan päähieronnan. Kokonaisvaltaisen rentoutuksen sekä tunteen toisesta maailmasta tuova hoito.

BEAUTIFUL MOM TO BE 1h 30min

Odottavaa äitiä hemmotteleva hoito, johon kuuluu kokonaisvaltainen BD Medical kasvohoito sekä jalka- ja käsihieronta. Hoito helpottaa turvotusta ja aktivoi nestekiertoa, jotta sinä jaksaisit kantaa vielä hetken teitä molempia!

BEAUTIFUL MINISPA 1h 30min

Tehokas hoitokokonaisuus sisältää pikakasvohoidon, joka tehdään BD Medicalin ihonhoitotuotteilla sekä pedikyyrin että manikyyrin. Arkea helpottava hoito, jonka jälkeen olo on taas huoliteltu ja siisti.