Kauneushoitola Beautiful You Tampere Logo

X-Treme Lashes Beautiful You

Xtreme Lashes

Ripsienpidennysten markkinajohtaja ja edelläkävijä – Xtreme Lashes Muutamassa vuodessa yhdysvaltalainen Xtreme Lashes on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailman. Markkinoiden edelläkävijänä Xtreme Lashes panostaa systemaattisesti tekniikkansa kehittämiseen ja tuotekehitykseen tuoden markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita, joilla alan kovimmat ammattilaiset voivat luoda menestyksekästä uraa ripsien pidennysten alalla. Xtreme Lashes on tunnettu erittäin tarkoista laatuvaatimuksistaan ja on sekä laatutietoisen kauneudenhoitoalan ammattilaisen että parasta laatua vaativan asiakkaan valinta. Johannalla on vuosien kokemus ripsienpidennysten laitosta ja hän on suorittannut arvostetun Xtreme Lashes -sertifikaatin. Xtreme Lashes -sertifikaatti on maailman arvostetuin ripsimuotoilualan sertifikaatti ja todiste siitä, että muotoilija työskentelee laadukkaan merkin periaatteiden mukaisesti. Kaikki Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat ovat kauneuden- tai terveydenhoitoalan ammattilaisia.

Pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan. Xtreme Lashes -ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen.

Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, minkä jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska Xtreme Lashes –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseen kiinni, Xtreme -ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä.

Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa. Suosittelemme käyntiä 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin uudet pidennykset voidaan liittää.


Yumi Lashes

Yumi™Lashes

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.


X-Treme Lashes Beautiful You

Dermapen Mikroneulaus

Edistyksellinen Dermapen-mikroneulaus aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon kuin pe-rinteiset mikroneulausrullat. Dermapen-mikroneulaus aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset Dermapen-mikroneulauspäät vähentävät tulehduksen riskiä ja säädettävä mik-roneulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Dermapen-mikroneulauksella voidaan hoitaa alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaus-rollerilla hoitamaan, esimerkiksi ala- ja yläluomet sekä huultenympärys.

Hoitokohteet:

  • - Ikääntyvä, veltostunut iho, rypyt ja juonteet
  • - Ihon elvytys ja kiinteytys
  • - Laajentuneet ihohuokoset
  • - Hyperpigmentaatiot
  • - Rosacea (ei aktiivisessa vaiheessa oleva)
  • - Epäpuhtaudet
  • - Aknearvet ja raskausarvet
  • - Ennenaikainen hiustenlähtö

Yleensä hoitotuloksia on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisemmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4-6 hoitokerran jälkeen (4-6 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee parantumaan jopa 6-12 kk hoitosarjan jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon soittamalla.


X-Treme Lashes Beautiful You

LED-Therapy valohoito

Laite käyttää fotonivoimaa ja siirtää valoenergiaa soluenergiaksi, näin ollen solut uusiutuvat nopeammin ja verenkierto lisääntyy. Kollageenin tuotanto stimuloituu ja ihon kimmoisuus parantuu. Valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia ja helppoja, lääketieteellisesti tutkittuja hoitoja. Valohoidolla voidaan hoitaa aknea, ryppyjä/juonteita, ruusufinni/couperosaa, valovaurioita, atooppista ihoa sekä nopeuttaa ihon paranemista. LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Käytössä punainen, sininen ja violetti valo. Suositellaan sarjahoitona sekä yhdistettynä happo/neulaushoitojen tueksi.

Lisätietoja saat soittamalla tai yhteydenottolomakkeella.


X-Treme Lashes Beautiful You

Kestolakkaus

Cuccio Colour Veneer kestolakkaus vahvistaa luonnonkynttä antamalla suojaa ja vahvuutta heikoillekin kynsille. Cuccio Colour Veneer kestolakat ovat 100% geeliä, jonka stabilisoitu koostumus ei haihdu, kellastu, paksuunnu tai kovetu käytön aikana. Hoitava koostumus auttaa kynsiä pysymään terveinä.

Cuccio kestolakkaus on menetelmä, jolla saadaan 3-5 viikkoa kestävä kaunis lakkaus sormien ja varpaiden kynsiin. Lakkapinta kovetetaan LED-valossa, joka kuivattaa ja kovettaa pinnan välittömästi. Tämä säästää myös asiakkaan aikaa, sillä kynnet ovat heti käyttövalmiit. Meiltä löydät yli 70 eri värivaihtoehtoa kestolakkauksiin.