Kauneushoitola Beautiful You Tampere Logo

BD Medical Beautiful You

BD Medical

BioDerm Medical on tehokas tuotesarja erikoishoitoihin. Korkealaatuiset, tehokkaat ja bioaktiiviset raaka-aineet ovat tarkasti valittuja ja niissä on otettu huomioon hyvä siedettävyys. BDM -tuotteet ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle, epäpuhtaalle, herkälle ja kuivalle iholle. Tuotteiden monipuolisuuden avulla hoidot pystytään kohdistamaan jokaisen oman ihon tarpeisiin ja saamaan mahdollisimman tehokkaat hoitotulokset.
Biomedikaalisuuden lisäksi sarja on kotimainen. Tuotteet on valmistettu kokonaan Suomessa ja raaka-aineiden kotimaisuusaste on erittäin korkea.
BDM luo kauneutta ulkoa- ja sisältäpäin sekä antaa hehkua ja elinvoimaa ihollesi. Tarvitsemme ihon nuorekkuuden ja heleyden ylläpitämiseksi joka päivä A- ja C-vitamiinija myös ulkoisesti suoraan ihoon. A-vitamiinin on tutkimustenkin mukaan osoitettu olevan merkittävä tekijä ihon hyvinvoinnille.


Lycogel Beautiful You

Lycogel

Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC) -hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian: edistää palautumista ja samaan aikaan rauhoittaa herkkää ihoa, uudistaa sekä peittää ihon virheitä. Ainutlaatuinen teknologia yhdistää hengittävän kolminkertaisen silikageelipohjan ja Lycokompleksin™, jotka ovat huolellisesti tasapainotettu joukko bio-aktiivisia aineita, ja toimivat synergiassa edistäen ihon paranemista.
Perinteinen mineraali- ja vesipohjainen meikki estää ihon hengittämisen ja tukkii ihohuokoset, estäen ilmaa virtaamasta iholle.
Kolmikerroksinen silikageeli-teknologia muodostaa ainutlaatuisen hengittävän pinnan. Kemiallisen rakenteensa takia solut vetävät sitä puoleensa niin, että se pysyy paikallaan ja siihen kiinnittyy väripigmentit ja aurinkosuoja-aineet. Suurennettuna meikki näyttää iholla hengittävältä verkolta, joka päästää ilman, kosteuden ja aktiiviaineet iholle – se on kuin ”toinen iho”.
Lycogeliä voidaan käyttää välittömästi hoitojen jälkeen kotihoito-tuotteena. Se viilentää ja vähentää turvotusta, peittäen samalla hoidosta aiheutuneen punoituksen ja mustelmat.
Hengittävä meikkivoide ei tuki ihohuokosia, on vedenkestävä ja kestää jopa 90 minuuttia uimista. Se on tahraamaton ja sisältää SPF 30 suojakertoimen. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Hinta 72€

Lycogel Beautiful You

Skin Republic

Yksittäin pakatut, hypo-allergeeniset tehohoitonaamiot ja erikoishoidot, jotka yhdistävät uusimman ihonhoitoteknologian luonnon tehoaineiden ihoa helliviin ominaisuuksiin. Skin Republicin tuotteet ovat Etelä-Korealaisten dermatologien kehittämiä tuotteita ja ne on suunniteltu vastaamaan moniin eri iho-ongelmiin ja tarpeisiin.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Hinnat 8€/kpl
Foot peel kuorinta 20€/kpl

Lycogel Beautiful You

Vanish pfb roll-on

Seerumi toimii tehokkaasti poistaen karvanpoiston seurauksena syntyneitä iho-oireita, rauhoittaa ärtyneen ihon, kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja nostaa sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle. Uudistaa ja pehmentää paksuuntunutta ihoa sekä poistaa näppyjä ja auttaa karvatupentulehduksien hoidossa.

Saatavana 60ml 20€ ja 120ml 28€ roll-on myyntipakkauksissa.


Lycogel Beautiful You

Konjac-sienet

Konjac -sieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä ja hellä-varainen, pH: ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava kasvojenpesusieni.

PINKKI: Tasapainottaa ihoa poistaen liiallisen rasvan ja talin, ehkäisee ikääntymisen merkkejä, aikaansaa heleän ja pehmeän ihon, rauhoittaa aknea ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista

VIHREÄ: Anti-Toxic vaikutus, vähentää psoriasista, vähentää ryppyjen muodostumista sekä kos-teuttaa kuivaa ihoa.

Käytetään sellaisenaan tai puhdistustuotteen kanssa / jälkeen. Sieni kestää noin 3kk, jonka jälkeen vaihdettava uuteen. 2kpl / 10€